logo
Automotive Consultancy
 
 

Onderdelen

U wilt weten hoeveel werk het is om parkeersensoren in te bouwen? Of u wilt dat mooie navigatiesysteem in uw auto bouwen? U krijgt van de garage te horen dat een onderdeel kleiner dan een pak papier honderden euro’s kost en u vraagt zich af of er geen alternatieven zijn?

Inkoop
U kunt contact opnemen indien u in het bezit bent van onderdelen waar u geen belang meer bij heeft. U hoort dan of er animo is om de onderdelen over te nemen. Ook voor grotere partijen.

Verkoop
Klik hier voor een lijst met de actuele voorraad. Neem gerust contact op indien u op zoek bent naar een specifiek onderdeel.

waterpomp

Advies
Thuurbo.nl adviseert over technische onderdelen van auto’s en onderdelen die in ongeacht welke vorm dan ook verbonden zijn met auto’s. Denk bijvoorbeeld aan leverbare accessoires, pasklaar maken van ‘vreemde’ of generieke onderdelen of vervangingsdelen van een andere fabrikant.


Neem contact op met Thuurbo.nl en u krijgt te horen wat de mogelijkheden zijn. In overleg kunnen uiteraard ook onderdelen geleverd en gemonteerd worden.


thuurbo.nl
Gronsvelderweg 25
6247 ER te Gronsveld (gem.Eijsden/Margraten)
Verstuur e-mail
© 2012 thuurbo.nl

kerstboom
Nieuw of gebruik onderdeel nodig? Kijk in de onderdelenlijst of neem contact op.

 

 

 

 

 

STC controller
Hier een stationairregelaar (CIS klep). Deze kan meestal gereinigd worden maar moet soms helaas vervangen worden.