logo
Automotive Consultancy
 

Advies

Aankoopadvies
U staat op het punt een auto aan te schaffen, maar u wilt graag wat meer zekerheid over de technische staat van het voertuig. Thuurbo.nl kan u een aankoopadvies geven. Hierin staat de huidige technische staat beschreven, inclusief de te verwachten reparaties op korte en lange termijn en een raming van de te verwachten kosten. Thuurbo.nl geeft u een waarde-indicatie van de auto. Eveneens zorgt Thuurbo.nl voor begeleiding bij het importeren van een auto.

Verkoopadvies
U wilt uw auto verkopen en u wilt een beoordeling van de staat van uw voertuig. Denk hierbij aan de huidige mankementen, toekomstige mankementen (inclusief een kostenraming voor reparatie) en een waarde-indicatie voor het totale voertuig. Uiteraard kan het advies ook luiden dat u beter nog een tijdje kunt doorrijden met uw huidige auto.

Reparatie en onderhoud
U zoekt een omschrijving van dringende reparaties en onderhoud op de korte termijn (binnen 6 maanden) met of zonder vrijblijvende offerte. Dit betreft regulier onderhoud en extra onderhoud ofwel slijtage en schade. Thuurbo.nl voert “droge” reparaties uit aan voertuigen, of objecten die verbonden zijn aan voertuigen en voertuigtechniek. Als Thuurbo.nl de reparatie niet zelf kan uitvoeren volgens de minimale kwaliteitseisen krijgt u een betrouwbaar advies.

Onderdelen
U zoekt een onderdeel voor uw auto. Thuurbo.nl koopt en verkoopt alle (technische) onderdelen van auto’s. Ook hierover krijgt u van ons een goed advies. Onderdelen, zowel nieuw als gebruikt, kunnen worden verzonden per post of pakketdienst. Uiteraard is afhalen (in- of exclusief montage) ook een mogelijkheid.

Elektrotechniek
U zoekt een bedrijf waar u terecht kunt voor klein- en grootschalige elektrotechnische werkzaamheden, of advisering op dit gebied. Thuurbo.nl voert uw specifieke opdracht of opdracht voortgekomen uit schade of slijtage uit. Thuurbo.nl streeft naar een duurzame reparatie of oplossing.


thuurbo.nl

Gronsvelderweg 25
6247 ER te Gronsveld (gem. Eijsden/Margraten)
Verstuur e-mail
© 2012 thuurbo.nl

kerstboom
U kunt terecht voor een complete voertuigkeuring, of dit nu een algemene beoordeling is, of een pre-APK rapport

 

 

 

 

 

 

STC controller
Thuurbo.nl werkt met interne documentatie om snel een diagnose te kunnen stellen en een nauwkeurig advies te kunnen geven.